Qysh me ndërru ngjyrën e luleve të freskëta? x

Përbërësit:

  • Ngjyrë ushqimi
  • Ujë.

lule-1

1.Në një gotë me ujë të ngrohtë shtoni 25 pika ngjyrë ushqimi dhe përzieni me lugë plastike.

lule-2

2.Largoni fletat nga lulet.

lule-3

3.Preni rrënjët.

lule-4

4.Vendosni lulet në gotat me ujë dhe ngjyrë ushqimi.

lule-5

5.Shpërlani rrënjët pas 24 orësh, dhe lulet do të jenë shëndrruar në ngjyrën e preferuar.

lule-6

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME