Qysh me ndal pirjen e duhanit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hapi 1:
Kuptojeni se duhani krijon një zakon në një orar të ndryshueshëm.

Hapi 2:
Gjeni një vendosmëri të fortë të brendshme për të ndaluar pirjen e duhanit.

Hapi 3:
Jeni pozitiv dhe të sigurt që ju mund të lërni duhanin me sukses.

Hapi 4:
Zgjidhni një ditë të caktuar për të lënë duhanin.

Hapi 5:
Gjeni një ilaç ose një mjek për t’ju ndihmuar juve për të lënë duhanin.

Hapi 6:
Provoni të Mbijetoni javën e parë pa duhan.

Hapi 7:
Provoni të mos pini duhan për një muaj.

Hapi 8:
Provoni të lexoni një roman në qoftë se ju jeni të pasigurt për ngrënien e një gjeldeti të ftohtë.

Hapi 9:
Kthehuni në rrugën e duhur nëse keni gabim.

Hapi 10:
Për ata që besojnë se nuk ka kohë që është si e tashmja, pse nuk largoheni nga pakoja juaj e duhanit?

Hapi 11:
Hedhin të gjitha cigaret dhe të ndaloni blerjen e tyre vetes suaj.

Hapi 12:
Tregoni miqve tuaj dhe familjes tuaj që ju nuk dëshironi për të pirë duhan dhe ju nuk doni të shihni duhan kudo pranë jush.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME