Qysh Mos Me Pelqy Nje Djale te Cilin e Pelqeni?

Ndonjëherë , gjërat nuk shkojnë mirë mes ndonjë mashkulli dhe femrës. Problemi është se vajzat dëshirojnë t’a urrejnë por atyre ende i pëlqen një djalë.
Mendohu. A duhet ta pëlqesh atë? Arsyeja që ju dëshironi t’a urreni atë është se juve nuk duhet të ju pëlqej ai. Ai nuk është i përshtatshëm për ty, mendohuni për dicka negative që ka bërë ai për ju, ose çfare do lloj shkaku që mund të jetë.
Mendo për gjërat negative të atij personi. Mendo pse gjërat nuk shkojnë mirë mes teje dhe atij.
Vendoseni në kokë: Ju jeni duke humbur kohë!

Vendos. Përse e urreni atë? Çfare ka bërë ai? Fokusohu në gabimet e tij, nëse ai ka flirtuar ndonjë ditë me ty dhe ju jeni ndier vajza më speciale në planet, dhe ai nuk të shkruan për tre ditët e ardhshme, shansat janë se atij nuk i intereson për ty, dhe që është vetëm gënjeshtar dhe flirtues. Injorojeni atë. Nëse dikush tjetër është duke u interesuar për ty fokusohu në atë person. Mundohuni të qëndroni sa më larg personit që ju e pëlqeni.

Nëse ai vjen afër jush, largohuni.  Nëse ai po ju afrohet juve, largohuni në ndonjë vend tjeter, nëse ai vazhdon të ju përcjellë vetëm shikojeni, dhe mos i flitni. Nëse ai person ju thotë fjalë të ëmbla, mendohuni cfare gënjeshtari, sepse ju e dini se ai nuk e thotë vërtetë atë. Nëse është nevoja thuani atij që të ju lerë të qetë.

Mos mendoni në faktin se ju e keni pëlqyer atë e para. Vetëm mendohuni për faktin e tanishëm, se çfarë gënjeshtari është, dhe që ju duhet të largoheni sa më shumë nga ai, provoni që ta fshini numrin e tij, fshijeni nga profili juaj në facebook, dhe ndal te gjitha kontaktet që mundesh me të.  Mos i jepni atij ndonjë shansë tjeter, dhe mos e lejoni të ju preke. Ju duhet të jeni shumë e vendosur se nuk të pëlqen më një person si ky.

Ai ju lëndon juve, kështu që nëse e ureni nuk do ti bëjë asgjë atij, nëse ai nuk interesohet për ty kështu që zbatojeni planin.

Ti mund ta bësh atë.