Qysh me i mënjanu gabimet që i bëjmë gjatë larjes së rrobave?

1.Përdorimi i tepërt i detergjentit pasi që kjo mund të rezultojë në krijimin e shkumës së tepërt dhe të grumbullojë pjesë të papastërtisë në pjesë të rrobave.

larja e rrobave 1

2.Klasifikim jo i duhur. 

Përveç që duhet të merrni parasysh ngjyrën, ju duhet ti kushtoni vëmendje edhe llojit të materialit.

3.Të lani shumë rroba përnjëherësh. 

Nuk duhet ta mbingarkoni asesi makinën larëse sepse lehtë mund të vie deri te dëmtimi dhe prishja.

larja e rrobave 2

4.Nuk i kushtoni vëmendje mbylljes së patentit apo zinxhirëve. 

Rrobat që kanë zinxhirë është mirë ti mbyllni se mund ti dëmtojnë rrobat tjera gjatë rrotullimit në lavatriçe.

5.Duke përdorur vetëm një cikël të larjes për batanijet dhe jastëket.

Nëse dëshironi të lani batanijet dhe jastëket, duhet të përdorni dy cikle rresht: puplat mund të mbajnë shkumën dhe detergjenti të mbesë brenda jastëqeve.

larja e rrobave 3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME