Qysh Me Zhvillu Interesimin e Bashkeshortes tuaj per Futboll?

Siç e dijme te gjithe, shumica e atyre femrave ne vendet ku futbolli nuk eshte i zhvilluar e urrejne kete sport, perkunder meshkujve qe nje pjese e madhe e tyre jane te çmendur pas futbollit. Ne kete artikull do te tregojme se si te zhvillojme interesimin e bashkeshortes tuaj mbi sportin me te zhvilluar ne bote, futbolli.

Kushtoni rendesi kohes dhe durimit. Nese uleni bashke per te shikuar nje ndeshje futbolli, ka shume gjasa pas reaksioneve te turmes se madhe, bashkeshortja juaj te jete kurioze dhe te filloje te bej pyetje, shume pyetje, por ju çfare duhet bere? Perkunder pyetjeve te shpeshta qe mund te behen, edhe pse juve do ju duken absurde, ju duhet gjetur durim dhe qetesi per t’u pergjigjur ne te gjitha.

Mediat mund te kontribojne shume ne kete drejtim. Te gjithe jemi te informuar se sa te perkushtuar ndaj sportit jane te gjitha mediat anembane botes. Prandaj, nese jeni duke lexuar ne internet apo ndonje gazete nje artikull mbi futbollin apo ndonje sport tjeter, perpiquni ta ndani me bashkeshorten. Duke e informuar ate, ajo do t’i rrise njohurite e saj mbi futbollin dhe merzitja e saj do te largohet gradualisht nga ky sport.

Shikoni dhe veni bast. Pasi te rriten njohurite e saj mbi futbollin, bashkeshortja juaj ndoshta do ju bashkangjitet juve dhe do kuptoje rregullat e ndeshjes, do te vereje se çka eshte nje aksion i bukur dhe shume gjera te tjera.

Pasioni eshte pjese e lojes! Pasioni eshte pjese e lojes se futbollit dhe nese ajo ndihet e pasionuar pas ketij sporti, nuk besojme se deshira e zjarrte per nje ndeshje futbolli do te largohet lehte. Ç’eshte me e rendesishmja, ajo nuk do te ndihet si nje budallaqe kur shpreh mendimin e saj mbi nje diskutim, sepse ajo e di se çfare eshte duke folur.