Qysh me çblloku Telefonin mobil Nokia?

Keni ndonje telefon Nokia te cilin nuk e keni te çbllokoni dhe nuk dini se çka te beni, mire ne kemi nje zgjidhje per te çbllokuar telefona te llojit Nokia.

Se pari do te ju duhet imei code i telefonit tuaj per ta shkruajtur Imei.

Per ta pare se ku eshte imei shikoni ne foto.


Kliko ketu per te zhbllokuar telefonin tuaj

Kur te shkoni ne kete link e shkruani imei code dhe do te ju vije kodi per zhbllokimin e telefonit.