Qysh Me Zhblloku iPhone nese pas Ristartimit te Springboard Paraqitet Safe Mode?

Nese pas shkarkimit te nje aplikacioni nga Cydia ju kerkohet qe ta ristartoni SpringBoard dhe nese pas Ristartimit iPhone-i juaj ju paraqitet ne Safe Mode atehere fshijeni nga Cydia aplikacionin e fundit qe e keni shkarkuar (eshte fjala per aplikacionin i cili ju ka thene ”Restart SpringBoard” dhe ju ka bllokuar telefonin).

Pas fshirjes se aplikacionit ristartojeni SpringBoard perseri dhe iPhone juaj do te jete ne rregull.

Programet te cilet shkaktojne me se shpeshti Safe Mode jane: MyWi, SbRotator.

  • Eddonn1989

    qysh me restartu tani springboard ?

  • Eddonn1989

    qysh me restartu tani springboard ?

  • Ana2

    Une kam marr nje iphone 3GS te perdorur dhe nuk mundem me e zblloku. Kam provuar te fus itunes, por ne fund me del nje ( an error). cfare duhet te bej qe ta ve ne pune normalisht.

Qysh me kriju restore në iPhone?