Qysh Me Zhblloku iPhone iPad dhe iPod me iOS5?

Vemendje Perdoruesit e iPhone, iPad, dhe iPod! Pritja ka mbaruar. iOs 5 jailbreak eshte i gatshem per iPhone, iPad dhe iPod duke perdorur RedSnow. Ju vetem duhet te ndiqni hapat.


1. Shkarkoni RedSnow per Mac ose Windows.

2. Hapeni RedSnow, klikoni tek “Jailbreak” dhe kerkoni per ” Install Cydia” Ndiqni hapat ne ekran.

3. Pritni qe te perfundoje.

Fatkeqsisht kjo nuk do te punoje ne iPhone 4s dhe iPad 2.

Vegza per shkarkim te Redsnow per Mac:  Kliko ketu
Vegza per shkarkim ne Redsnow per PC: Kliko ketu