Qysh Me Zhblloku Facebook-un ne Pune?

Nje nder disa mundesite qe mund te aplikohet eshte kjo:

Hapi 1:

Hapeni ”Command Prompt” (CMD). Ne Windows XP kete mund ta beni duke klikuar ne Start dhe pastaj ne Run, dhe e shkruani CMD.

Ndersa ne Windows 7 kete mund ta beni duke klikuar ne Start dhe ne fushe e kerkimit ku shkruan Search Programs and Files, shkruani CMD.

Hapi 2:

Shkruani ”ping facebook.com”

Hapi 3:

Perpara do t’ju shfaqet IP-ja e Facebook-ut te cilen do ta shfrytezoni ne hapin e 5-te.

Hapi 5:

Shkruajeni IP-ne qe ju shfaqet ne ADDRESS BAR te shfletuesit (aty ku zakonisht e shkruani adresen e web-faqeve qe ju deshironi) dhe nese keni fat Facebook do te hapet. Kjo nuk do te thote qe do te funksionoj 100% sigurt sepse e gjitha varet nga IT Administratoret e vendit tuaj te punes.

 • Bisa_ks

  hahaha ja keni fut kot, cmd nuk lejohet shumicen e vendeve

 • Bisa_ks

  hahaha ja keni fut kot, cmd nuk lejohet shumicen e vendeve

 • me kan vjedhur adresen u lutem me ndimoni di pasuordin e pare

 • bukuroshe

  hahahahhaha huuhuhuhuhu

 • fitoni

  ju lutem me zhbllokoni facebook

 • Engji

  ku asht HAPI 4

 • Luan

  qysh me zhblloku facebook se me kan blloku ma ktheni ju lutem me mirsjellje

 • ben hasansj

  So Ta zhbllokoj kte adres

 • LiridoOn Gashi

  Nuk hapet fare si me zhblloku

  • LiridoOn Gashi

   Ka8 muaj esht blloku dhe smun te hap fare

 • anxhuela xoana

  Muka bllokuar emaili spimundem tahap julutem mendihmoni ju faliminderit per mir kuptimin

 • albina

  Maaa zhbllokoni fbn juu lutemm

 • AltinB.xhema

  Me zhblluku ket fb

  • AltinB.xhema

   Zhbllokomna ket fb se ma kan vjedh do magjup

 • besa selimi

  besa selimi

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?