Qysh Me Zgjedh nje Dhurate Perfekte per te Dashuren Tuaj?

Jeni ne mendime se cfare dhurate ti bleni per te dashuren tuaj. Mire ne do ta zgjedhim problemin tuaj! Lexoni dhe pastaj do ta shihni fytyren e lumtur e te dashures suaj kur ajo ta hape dhuraten.

Mendo se cfare asaj i pelqen. Mendoni se cfare ajo bene kur ju jeni bashk, cfare filma deshiron te shikon, cfare ushqimi han, cfar trende te muzikes ajo ndegjon. Kjo do te ju jepe nje ide te pergjitshme. Nese ju nuk keni ide se cfare asaj i pelqen provoni qe ta pyetni. Por mos u beni aq direkt sa qe ajo te kuptoje se ju po e pyetni per te ja blere asaj.

 

Mendoni se cfar lloj i personit eshte ajo. A eshte ajo qe i intereson shum emri i markes, apo eshte ajo nese eshte dicka e mire nuk ka rendesi marka.

Mendoni per hobiet e saj dhe ju mund te gjeni dicka qe do te interesonte asaj. Psh nese asaj i pelqen vizatimi, ju mund te merni nje vizatim te mire dhe disa gjera prej nga nje dyqan per art.

Provoni ti kujtoni bisedat e meparshme nese ajo ka dashur te bleje dicka.

Konsultohuni me shoket e saj ose me nene saj. Shpesh prinderit ose shoket e saj jane te informuar se cfare asaj i pelqen me shume.

Nese ju nuk keni para te mjaftueshme blejani ate dhurate heren tjeter, ose blejini asaj diqka qe do ti pelqente por per pak para.