Qysh me zgjedh biçikletë?

4

1. Vendosni se cilin lloj të biçikletës ju e dëshironi. A do të përdorni biçikletën për udhëtim rreth qytetit apo të ngjiteni maleve, ose një kombinim i të dyjave?
Blej një biçikletë për të hipur në trotuar të qetë. Biçikletat për rrugë kanë korniza të lehta dhe goma të zbehta. Ato nuk janë të dizajnuara për të hipur mbi terren të ashpër.

2. Vlerësoni veten si një çiklist. Bëhuni i sinqert në lidhje me aftësinë tuaj të tanishme dhe merrni parasysh ku ju do të doni të jeni në të ardhmen.

3. Shikoni çmimin. Ju gjithmonë mund të blini një biçikletë të përdorur në qoftë se ju nuk keni buxhet. Mundohuni të gjeni një dyqan për shtijen e biçikletave.

4. Pyesni miqtë tuaj. Nëse ju keni miq të cilët janë çiklistët, i pyesni ata për rekomandime para se të bleni një biçikletë.

5. Kërkoni biçikleta online. Online është një mundësi e madhe për ta marrë parasysh kur bleni një biçikletë. Krahaso kornizat dhe komponentet e tjera të biçikletës. Ju duhet së pari të shikoni për një kornizë të mirë. Ju gjithmonë mund të përmirësoni komponentët e tjera më vonë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME