Qysh me zbulu muzikën e re që të pëlqen?

Shumë nga ju mund të kenë dëgjuar për Last.fm & Pandora, që janë shërbime doracake dhe tepër të famshme, por përveç tyre ka edhe shume shërbime të tjera që ju mundësojnë të gjeni muzikë të re. Disa nga ato ju ofrojnë hitë te reja, disa të tjerë bëjnë rekomandime në bazë të preferencave tuaja aktuale, ose disa të tjerë përdorin teknika të avancuara bazuar në shfletuesin tuaj, vendndodhjen etj. Më poshtë keni një liste të sherbimeve që ju japin mundësine të zbuloni muzikë të re sikur të ishit një DJ dhe krejtësisht falas! Natyrisht, 100% te ligjshme.

Si fillim, ju ofrojmë ti hedhni një sy sherbimeve më të famshme tani për tani

  • Last.fm
  • Pandora ( që vetë kohët e fundit u hap edhe në shumë shtete të Europës)
  • Grooveshark
  • DI.FM që është radio përmes web-it rreth muzikës elektronike dhe nën-zhanrave të saj.

Gjithashtu, shikoni shërbimet e mëposhtme.

Awdio

awdio

 

Shazam

shazam

iLike

filter

 

iTunes Genius

genius

 

Taste Kid

taste

The Hype Machine

hype

 

Pitchfork Media

pitchfork

 

Stereogum

stereogum

Live Plasma

liveplasma

Blippr

blipper

 

Jukebox-e Interneti

 

Imeem

imeem

 

Të tjera.

 

Blip.fm

blip

 

The Sixty One

sixtyone1

 

One Llama

onellama

/Albpedia.info/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME