Qysh me votu për Heliox në garën ndërkombëtare të NASA?

Heliox nga Kosova zyrtarisht në Top 5 projektet më të votuara në botë për “People’s Choice” NASA SpaceApps. Vazhdojnë votimet për No.1 deri më 4 Qershor.

Më poshtë mund të gjeni videon ku tregohet në hapa se qysh me votu për Heliox:

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME