Qysh Me Vleresu Shkollen?

Shkolla mund te jete e rende, por nese ju dini se si, ju mund ta vlersoni ate dhe te kenaqeni.
nxenes

Shoket tuaj jane ne shkolle. Ju do te mund ti shihni te gjithe shoket tuaj ne shkolle ne te njejten kohe.

Mos u brengosni per teste. Nese ju keni mesuar dhe jeni perpjekur sado pak ju do te jeni mire ne teste.

Puno mencur, jo rende. Kjo eshte nje moto e mire. Ju duhet te keni nje moto dhe qellime. Nese ju keni qellime ju keni nje arsye me shume per te mesuar.

Jo vetem qe mesoni, por ju edhe kenaqeni ne shkolle keshtu qe vleresojeni shkollen.

Mos harroni qe ndonjehere jeni te lodhur dhe eshte koha per tu relaksuar, keshtu qe ndonjehere pushoni dhe mendohuni per qellimet tuaja dhe sa jeni duke i arritur ato.