Qysh Me Vizatu Te Turpshmin Nga 7 Xhuxhat?

Nese keni pasur ndonjehre deshire te vizatoni ndonje personazh nga borebardha dhe 7 xhuxhat, ateher ja ku e keni rrastin. Ketu i keni te gjitha fotot me skica.

  • Ora

    mua me plqejn shum vizatime sidomos kto

  • Ora

    mua me plqejn shum vizatime sidomos kto

  • besar

    qysh me viztu piktura por lojtar

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?