Qysh Me Vizatu Nje Vajze-Shishe?

Kurdo qe keni ndonje shishe te zbrazet, dhe nuk keni cfare te beni me te, ekziston nje menyre se si te e shfrytezoni per argetim kete pune, thjesht ndiqni fotot dhe do e krijoni nje “vajze-shishe”.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME