Qysh Me Vizatu nje Top te Ragbi-t (Futbollit Amerikan)?

Ne kete mesim, do ta keni hap pas hapi te skicuar vizatimin e nje topi te ragbit.

  • Uran

    Une e bera kete vizatim dhe me ka pelqyer shum =D

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?