Qysh Me Vizatu nje Qen Te Lezetshem (shume lehte)?

Kjo eshte nje menyre shume e lehte per te vizatuar nje qen. Ndiqni thjesht hapat me poshte.

Vizatoni nje zemer

Kthejeni letren mbrapsht dhe vizatoni gjuhen dhe veshet

Per fund shtoni syte, dhe nje trekendesh mrapsht si hunde

  • mergim

    dsdsfdsfds

  • mergim

    dsdsfdsfds

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?