Qysh Me Vizatu Nje Pentagram Perfekt?

Mesoni te vizatoni nje pentagram perfekt, me perdorim te mjeteve te thjeshta matematike.

Vizatoni nje pike ne mes. Merrni nje kompas, vendoseni ne mes dhe vizatoni nje rreth.

Ndajeni rrethin ne 5 pike. Pra, rrethi i ka 360 shkalle, 360/5=72 shkalle. Caktoni pika ne cdo 72 shkalle.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME