Qysh Me Vizatu Nje Fjolle Bore?

Nese gjithmone ju ka pelqy edhe keni pas qef me mesu se qysh me vizatu nje fjolle bore po ka qene shume e komplikume atehere ketu e keni nje splegim shume te thjeshte.

Tash shkojme hape pas hapi.

Hapi 1. Vizatojme nje gjashtkendesh me laps te thjeshte.

Start by drawing a hexagon shape.
Hapi 2. I lidhim krejt vijat brenda gjatkendeshit.
Inside the hexagon draw diagonals from each point.
Hapi 3. E Mbushim ne mes me a gjysem trekendeshi me ngjyre
Draw a six points star shape inside of the hexagon.
Hapi 4. I Vizatojme keto forma si ne fotografine me poshte me ngjyre te dallueshme
Sketch the shape of the snowflake over the previous lines.
Hapi 5. Tash i fshijme vijat te cilat i kemi bere ne fillim me laps te thjeshte
Now outline the shape of the snowflake.
Pasi qe te perfundojme mund te perdorim cilendo ngjyre qe na pelqen, zakonisht shkojme me te kalterten
Add in color.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME