Qysh Me Vizatu Fytyren nga Fjala "Boy"?

Nese e shkruani fjalen boy ne nje flete eshte e mundshme qe me lidhje te vijave te fitoni nje fytyre.

Shkruani fjalen boy. Leni hapsire tek secila shkronje, dhe shkronjat i beni te vogla.

Lidheni shkronjen b me y si n’foto

Tani lidheni majen e shkronjes b me ate te y-se me vija ne ate menyre qe te krijoni floke. Mund te perdorni forma te ndryshme, ose ate si ne foto

Beni edhe nje lidhje si me poshte:

Rregulloni edhe detajet e mbetura, si syte, gojen, hunden e te tilla.

Per ta bere me te bukur mund edhe ta ngjyrosni.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME