Qysh Me Vizatu Duke Perdorur Powerpoint?

1. Hapeni Powerpoint-in.

2. Krijoni nje dokument te ri.

3. Vendoseni toolbarin e drawing. Kjo behet duke klikuar ne ndonje hapsire te zbrazet me tast te djathte dhe duke zgjedhur opsionin Drawing.

4. Perdorni veglat(tools) ne drawing toolbar per te krijuar nje foto(image). Klikoni pen icon(ikonen e lapsit) qe te ndryshoni ngjyrat, dhe pastaj klikoni AutoShapes>Line>Scribble.

5. Pasi ta kryeni vizatimin (shumica e opsioneve jane si ne paint) shkoni File>Save As, dhe formatin zgjidheni JPG.

6. Ne mesazhin qe do ju shfaqet klikoni Current Slide Only, dhe fotoja juaj eshte gati.