Qysh me verifiku Facebook Page?

Figurat e njohura publike dhe faqet e ndryshme në Facebook që kanë numër të madh të ndjekësve e kanë mundësinë të verifikohen nga Facebook si faqe autentike zyrtare.
verifiko facebook fanpage
Profilet dhe faqet e verifikuara kanë simbolin “tick” pranë emrit 

Procesin e verifikimit të profileve për figurat publike e ka lehtësuar aplikacioni Facebook Mentions. Ky aplikacion momentalisht është i disponueshëm vetëm në platformën iOS, dhe për ta shkarkuar duhet ta keni të konfiguruar marketin amerikan në iOS paisjen tuaj.

Aplikacionin mund ta shkarkoni edhe direkt nga ky link:
https://itunes.apple.com/us/app/facebook-mentions/id894913642?mt=8

Pasi ta hapni aplikacionin Facebook Mentions, klikoni Get Started:verifiko facebook page

Zgjedhni opcionin My page isn’t verified…
verifiko facebook fanpage

Ky opcion do t’ju dërgoj tek formulari ku duhet t’i vendosni të dhënat e sakta për të parashtruar kërkesën për verifikim të profilit.

Klikoni këtu për ta plotësuar formularin!

verifikimi facebook fanpage

*Nëpërmjet kësaj forme mund të aplikoni për verifikim të profileve për figura publike (aktor, muzikant, gazetar, politikan, etj). Kërkesat për verifikim të faqeve të bizneseve apo të kategorive tjera nuk do të merren parasysh.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME