Qysh Me Vendos Video si Prapavije ne Desktop?

Shkarkoni dhe instaloni programin VLC Player:
http://www.videolan.org/

Hapeni programin VLC dhe tek menyja kryesore zgjedhni Tools >
Preferences.

Ne dritaren Preferences, ne anen e majte klikoni butonin Video.

Ne Video Settings, selektoni DirectX video output nga menyja renese e
opcionit Output.

Ruani ndryshimet e bera duke klikuar Save.

Pas ruajtes, mbylleni programin dhe rihapeni perseri.

Hapeni nje video me programin VLC Player.
Ne menyne kryesore klikoni mbi butonin Video, dhe me pas DirectX
Wallpaper.

 

Nese jeni duke perdorur Windows Aero Themes, mund te merrni nje mesazh

paralajmerues dhe pamja kthehet automatikisht nga Aero ne ate bazike
(Basic Theme).

Pasi te aktivizohet prapavija, minimizoni programin VLC Player, dhe

shikoni videon si prapavije e desktopit tuaj.

Nese deshironi te largoni videon nga prapavija, atehere largoni

opcionin Video>DirectX Wallpaper, ose thjeshte mbylleni programin VLC
Player.

//Falenderojme lexuesin tone Fisnik S per kontributin ne kete teme.

  • jetmir

    qysh me marr videon

  • jetmir

    qysh me marr videon

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?