Qysh Me Vendos Reklama Adsense ne Faqen e Pare te WordPressit?

Faqja kryesore apo indexi eshte faqja e pare e cila shfaqet kur dikush shkruan web adresen tuaj, psh. http://www.qysh.me/

Eshte e rendesishme qe reklamat adsense te vendosen ne faqen e pare, pasi qe faqja e pare eshte ajo qe klikohet me se shumti dhe merr me shume vizita.

Per ta vendosur nje reklame adsense ne faqen e pare te blogut tuaj, se pari duhet te kyqeni ne panelin e adminit ne WordPress.

Ne meny kryesore qe gjendet ne anen e majte, kerkoni per opcionin Appearance – Editor.

Klikoni ne editor, dhe me pas klikoni ne pjesen Main Index Template (Index.php)

Shtypni tastet Ctrl+F dhe kerkoni per kete pjese te kodit

Pasi ta gjeni kete pjese te kodit, mbi te vendosni kodin

Tani kodi juaj do te duket keshtu:

Vadhoni me pjesen e dyte te editimit. Shtypni tastet Ctrl+F dhe kerkoni per kete pjese te kodit dhe mbi te vendosni kodin

Pra ne fund te duket keshtu

Dhe ne editimin e trete dhe te fundit duhet te vendosni pjesen e kodit te reklames adsense ne mes te ketyre dy kodeve

VENDOSNI KODIN TUAJ ADSENSE KETU

Ruani ndryshimet per te perfunduar.