Qysh Me Vendos Qelesin e Zemres ne Shishe?

Kjo eshte nje ide e vogel te cilen mund te ja dhuroni te dashures tuaj per ditelindje ose per ndonje rast. Kjo eshte shume e lehte dhe do te shpenzoni reth 5-8$.

Gjerat e nevojshme jane:

Nje shishe ne forme te zemres

Nje çeles

Nje pjese e vogel e letres dhe nje kapak per shishe

Disa dekorime guri

Ne ishim me fat dhe gjetem nje shishe ne forme te zemres, por ju mund te bleni ndonje shishe me çfare forme te deshironi. Shishja nuk eshte pjesa kryesore e dhurates por çelesi eshte. Ju duhet te gjeni nje çeles qe mund te pershtatet dhe qe mund te vendoset ne shishe.

Pjesa e kapakut te shishes preferohet te jete e plastikes.

Zgjedhni nje çeles qe deshironi. Ju mund te gjeni shume çelesa online por edhe neper dyqane te ndryshme. Po ashtu merni edhe disa dekorime bukur dhe do te perfundohet dhurata.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME