Qysh Me Vendos Nje Fotografi Sipas Deshires Si Prapavi Te Google Homepage?

Makina kerkuese Google  njihet per thjeshtesi dhe prandaj shume njerez e pelqejne ate. Nese deshironi ta pershtatni shijes tuaj faqen kryesore te Google, atehere kete mund ta beni duke vendosur fotografi sipas deshires si prapavije te Google homepage.

Kyquni me llogarine tuaj ne Google, dhe shkoni ne faqen e pare te saj (Google homepage). Klikoni mbi “Change background image” qe eshte e vendosur ne pjesen e poshtme majtas. Zgjedhni nje fotografi nga kompjuteri juaj, Picasa Web photos, galeria publike, ose nga ‘Editor’s pick’.

Pasi qe keni zgjedhur fotografine, klikoni Select. Prisni nje moment dhe do te shfaqet pamja e re e Google homepage.

* Nese keni zgjedhur fotografi nga kompjuteri juaj, ajo do te upload-ohet ne nje album te ri te Picasa Web albums.

Prapavijen mund ta largoni duke klikuar “Remove background image” qe ndodhet ne pjesen poshte-majtas.