Qysh Me Vendos "Newsstand" Ne Nje Folder Ne iOS 5‏?

Teknikisht ikona e Newsstand nuk eshte ikone e ndonje aplikacioni, por aktualisht eshte folder.

Krijoni nje folder duke bartur nje aplikacion mbi nje tjeter. Ne shembull kemi bartur nje ikone te ikona tjeter me e afert. me Newsstand. Ne screenshot mund te shihni se kemi bartur ikonen e Verzion mbi ikonen e Authenticator. Kjo mundeson qe te vazhdojme menjehere me hapin e dyte.

Pasi ta lshoni aplikacionin per te krijuar folderin dhe fillon animacioni, bartni ikonen e Newsstand mbi aplikacionin e njejte.

Pas perfundimit te procedures do ta keni kete pamje