Qysh Me Vendos Ikonen e Shportes ne Desktop ne Ubuntu?

Per perdoruesit e kompjuterit qe kane kaluar nga sistemi operativ Windows ne Linux, vendosja e ikones se shportes ne desktop mund te jete e mireseardhur pasi qe mund ti gjejne me lehte fajllat e fshira.

Shtypni tastin Alt dhe F2 njekohesisht. Ne dritaren e shfaqur shkruani gconf-editor dhe klikoni Run

Gjeni lokacionin apps nautilus desktop

Ne pjesen e djathte te trash_icon_visible vendosni tikun. Poashtu mund ta ndryshoni emrin e shportes te pjesa trash_icon_name

Ikona do te duket keshtu

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?