Qysh Me Vendos Butonin Per Parashikimin e Motit ne Google Chrome?

Nese deshironi te jeni te informuar qdokohe me motin dhe kushtet atmosferike lokale, atehere duhet ta provoni shtesen AccuWeather per Google Chrome.

Instalimi i shteses AccuWeather per Google Chrome eshte shume i thjeshte. Shkoni te adresa: https://chrome.google.com/webstore/detail/anaabbcbolfcclofcpdipmefibpgacgc dhe klikoni install.

accuweather-02

Pasi qe shtesa te jete instaluar, ne anen e djathte larte do te shfaqet butoni i kesaj shtese

accuweather-03

Klikoni mbi ate buton, dhe zgjedhni vendndodhjen tuaj ne opcionin Select your city.

accuweather-04

accuweather-05

Shkruani qytetit ku ndodheni dhe klikoni Save.

accuweather-06

Pasi ta ruani do te shfaqet mesazhi me konfirmim. Klikoni OK per te vazhduar

accuweather-07

accuweather-08

accuweather-09