Qysh Me Ushtru Piano nga Kompjuteri?

Ndokujt mund t’i vije shume shtrenjte te blej nje piano apo ndonje instrument tjeter muzikore.

Per kete qeshtje na vjen ne ndihme nje Web Faqe e cila nder te tjerash ka edhe shume instrumente tjera te cilat mund ti perdorim online dhe te krikjojme tinguj te ndryshem per te pare kete  Kliko Ketu.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME