Qysh Me Ushtru me Kitare?

Ushtrimet jane çelesi qe te beheni nje kitarist i mrekullueshem. Deshironi te ushtroni me kitare por ju nuk e dini se si dhe cfare deshironi te ushtroni? Mire, kjo do te ju ndihmoje.

Gjeni nje vend te rehatshem ku mund ta levizni kitaren lirshem.

Akordojeni kitaren tuaj. Nese ju nuk e akordoni kitaren tuaj, tingujt do te jene te ndalur ne kitaren tuaj. Nese ju nuk dini qe ta akordoni vete, provoni ta gjeni dike qe di ta akordoje, ose kerkoni ndihme online.

Ushtroni me kitaren. Ju mund te gjeni tinguj ose mesime ne internet per kitaren. Mos u shpejtoni qe ta kryeni sa me shpejte. Nese nuk beni gabim ju jeni ne rruge te drejte dhe ushtroni shum here, pastaj ju mund te vazhdoni ne ushtrimet me te avansuara.

Ju mund te gjeni edhe fleta me nota muzikore te kengeve ne internet, por edhe mund t’i bleni.

Ushtrojeni te njejten kenge disa here. Provoni ta ushtroni shume here qe pastaj te mos beni gabime.

Provoni te ushtroni sa me gjate. Duke ushtruar shkurter nuk eshte mire dhe preferohet qe te ushtroni cdo dite sepse kjo do te ju bej kitarist te mrekullueshem.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME