Qysh Me Update Webfaqen e Youtube me Pa Dizjanin e ri?

Youtube eshte lansuar me nje dizajn te ri dhe shume te bukur.


Nese edhe ju keni deshire me e pa youtube me dizajnin e tille, mjafton me vizitu kete link:

http://www.youtube.com/cosmicpanda

Dhe klikoni ne TRY IT OUT me pastaj e boni refresh webfaqen dhe jeni duke e pare youtube me dizajn te ri.

//Falenderojme Dardan Hasku per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME