Qysh Me u Zgju nga Gjumi pa Alarm?

Te zgjoheni natyralisht eshte shume me e lehte per ju. Trupi juaj do te mesohet qe çdo dite te zgjoheni ne kohen qe ju deshironi.

Vendosni se ne cilen kohe duhet te zgjoheni çdo dite.

Mendoni se sa kohe vertet ju nevojitet qe te fleni. Shum persona ne moshen 13vjeqare kane nevoje prej 7-10ore gjume ne dite.

Shkoni ne shtrat perafersisht ne te njejten kohe cdo mbremje. Ju duhet te dini se ne ora sa duhet te zgjoheni dhe se sa gjume ju duhet. Ju duhet ta vendosni se ne cilen kohe duhet te shkoni per te fjetur. Do te ishte mire qe te zbatoni qe ne gjume te fleni çdo nate ne kohen e njejte.

Mos mendoni fare per alarmin. Pas nje jave duke perdorur kohen e njejte te gjumit dhe kohen e zgjimit, ju do te jeni i gatshem qe te zgjoheni ne kohen qe ju duhet pa alarm. Shkoni ne shtrat sa me heret se qe shkonit me heret, ne kohen qe ju shikonit TV, ju mund te shtriheni dhe trupi juaj duhet te jete i gatshem ne kohen qe ju deshironi.

 • Edoni_pz

  Shum persona ne moshen 13 vjeqare , na sjemi krejt 13 vjeqar staff 😀 ?

 • Edoni_pz

  Shum persona ne moshen 13 vjeqare , na sjemi krejt 13 vjeqar staff 😀 ?

 • Un pe veten time ora 12 bi me flet zgjona 10 por naj her edhe ma heret zgjona

 • po shef veq me bo mos mem dal gjumi mos mu qu me koh me ty kom pun ahaha

  • Arian

   haha a ba me hup punen une kam me ju met ne qaf edhe une 😛

 • po shef veq me bo mos mem dal gjumi mos mu qu me koh me ty kom pun ahaha

  • Arian

   haha a ba me hup punen une kam me ju met ne qaf edhe une 😛

Qysh me u kënaq në punë?

Qysh me apliku për punë jashtë shtetit?