Qysh Me u Zgjat Natyralisht?

Duke qenë i shkurtër është e bukur, por nëse mendoni se kjo gjë ju pengon atëherë ne kemi zgjidhje për ju.

Për vajzat. Ju gjithmone mund të vishni take të larta për të rritur lartësinë tuaj.

Tregoni karakteristikat më të mira të trupit tuaj. Nëse keni këmbë të gjata, vishni mini-funde ose pantollona të shkurtëra që nxjerin në pah këmbët tuaja.

Bëni një dietë. Nje person do të duket më i shkurtër nëse ka një trup pak më të shëndoshë, duke qenë në gjendje të bëni dietë do të bëjë që ju të dukeni më shtatlartë dhe më të mirë.

Për të rinjët në moshën e pjekurisë, lartësia juaj mund të zgjatet duke ushtruar. Bëni kërcime pasi qe kjo ju ndihmon që trupi juaj të zgjatet.

Bëni gjume të mjaftueshëm cdo ditë. Ne gjume është koha kur trupi rritet, kështu që të keni një kohë gjumë i jepni trupit tuaj mundësine të zgjatet.

Veshni veshje me vija vertikale. Kjo ju bën të dukeni shtatlartë. Vijat horizontale e bëjnë të kundërtën.