Qysh Me u Veshe si Babadimri?

Nese deshironi te dukeni si babadimri ju duhet te dini se si te visheni sikur ai. Per te ditur se si vishet nje babadimer ndiqni hapat ne vazhdim.

Vishni disa pantollona te kuqe te ndritshme.

Vishni çizme te zeza. Pantollonat tuaja vendosini mbrenda ne çizme tuaja keshtu qe te mund te ju shihen çizmet.

Nese nuk jeni i plote provoni ta mbushni barkun tuaj. Nese barku juaj nuk eshte i mbushur provoni ta mbushni barkun tuaj me dicka ne te dy anet.

Vishni nje xhaketë. Vishni nje xhaketë te kuqe qe pershtatet me pantollonat tuaja.

Shtoni nje rrip te zeze lekure ne menyre qe barku juaj te duket.

Bejeni te duket reale. Nese jeni duke veshur mëngë të gjata sigurohuni se duart tuaja janë të fshehur nën xhaketë, nese keni ndonje ore te vendosur ne duart tuaja hiqeni nga dora sepse nuk do te dukeni si babadimer.

Rriteni mjekrren. Nese ju nuk keni mjekerr te vertete, vendosni nje mjeker te bardhe ose mustaqe te rreme.

Floket e bardha. Vendosni nje paruke me flok te bardhe, e cila mund te pershtatet me mjekren tuaj, poashtu vendosni syze.

Vendosni doreza. Qe ta kompletoni dukjen vendosni disa doreza, qe ti fshihni gjurmet se ju nuk jeni babadimri i vertete.

Praktikojeni fjalen ho ho ho. Ne fund vendosni duart afer rrypit dhe beni me te miren.

Ketu nuk ka asgje qe ta ndal nje grua qe te vishet si babadimer.