Qysh Me u Siguru nga Rreziqet e Fishekzjarreve?

Fishekzjaret jane argetim, per te shikuar. Por ndonjehere mund te paraqesin edhe rrezik, keshtu qe keni kujdes! Ne kemi disa keshilla.

Be Safe With Fireworks

Nese ju perdorni fishekzjarre, kurre mos i perdorni ne ndonje ambient te mbyllur sepse eshte e rezikshme, prandaj preferohet qe te perdoren jashte ndonje ambienti te mbyllur.

Mos i mbani ne dore. Kjo eshte shume e rezikshme.

Disa fishekzjare mund te sjellin lendime shume serioze, prandaj mos provoni qe njerzit t’i gjuani me fishekzjarre.

Mos i perdorni pa vend dhe pa kohe, ato perdoren gjate festave te fundvitit e jo ne ndonje kohe kur jane te ndaluara.