Qysh me u rregullu për ditëlindjen tuaj?

22

Hapi 1
Vishni diçka që ju bën të jeni në qendër e vëmendjes, ju jeni në rol kryesor, kjo është dita juaj.

Hapi 2
Vazhdoni me flokët, bëni një stil flokësh të veqantë, diqka që nuk keni bërë më parë.

Hapi 3
Bëni një make up të lehtë, mos dilni pa make up por as mos e teproni.

Hapi 4
Hedhni parfum, veshjes suaj ekstravagante duhet ti bashkëngjitet edhe një aromë parfumi.

Hapi 5
Përdorni bizhuteri, mos e teproni as me bizhuteri të shumta që vëmendja mos të mbetet tek bizhuteria.

Hapi 6
Përshtatni edhe këpucët me fustanin tuaj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME