Qysh me u përgaditë për pushime?

1.Kur jeni duke përgaditur gjërat që keni për ti marrë me vete, gjithmonë merrni më shumë gjëra për raste të ndryshme.

Sigurohuni të merrni rroba në të cilat ndiheni komfort, që të mund të rehatoheni gjatë ditës.

pushime 1

2.Sigurohuni të keni me vete produkte për parandalimin e djegies nga dielli, në mënyrë që të mos kaloni pushimin me dhimbje e duke mos qenë rehat.

Aplikoni balsam në buzë, kremë për mbrojtje ndaj diellit me faktor 15 SPF minimum, dhe riaplikojeni gjithmonë pas notit.

Woman applying sunscreen at the beach on hot summer day; applying; arm; beach; beautiful; beauty; block; body; bright; caucasian; cream; day; female; girl; hand; holiday; lotion; people; product; protection; protective; putting; screen; shoulder; skin; skincare; solar; summer; summertime; sun; sunbathing; sunblock; suncream; sunglasses; sunny; sunscreen; suntan; tan; tanning; vacation; women; young

3.Merrni me vete diqka që të mund të uleni apo shtriheni që të rreziteni.

Një karrige për plazh apo peshqir me dimensione më të mëdha do të ishte i përshtatshëm.pushime 3

4.Sigurohuni që të keni me vete cantën e ndihmës së shpejtë, në rast se dikush lëndohet.

Duhet të keni me vete fasha, tableta për lirimin e dhimbjes, termometrin etj.

pushime 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME