Qysh me u motivu për punë gjatë verës?

Ditët në punë, janë të gjata dhe të lodhshme për shumicën prej nesh, dhe ne nuk kemi siguri nëse jemi produktiv sa duhet gjatë gjithë orëve që qëndrojmë në punë. 

Ekzistojnë disa aktivitete, të cilat na bëjnë të jemi më produktiv në punë, madje edhe atëherë kur mendojmë se do të duhej të ishim në plazh.

Bëj ushtrime në mëngjes

Qëndro larg rrjeteve sociale

Ha gjëra të shëndetshëm gjatë ditës

Mbaj lule në tryezën e punës

Dëgjo muzikë

Bëj një pushim në ajër të patër

Dil për drekë

Trajtoje veten me një ëmbëlsirë të freskët

Pi kafeinë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME