Qysh me u mbrojtë nga mushkonjat?

Ju dhe fëmijët tuaj nuk mund të fleni natën për shkak të mushkonjave? Jeni përpjekur që këtë ta zgjidhni përmes mjeteve elektrike? Por ju nuk jeni të kënaqur me punën e tyre.

Ka mënyra më efikase për të larguar këto insekte të bezdisshme.

 

Nevojitet:

 

– 20 Cl uj

– 50 gram sheqer,

– 1 gram maja të freskëta

– 1 shishe plastike prej 1,5 litër ose dy.

 

Këtë përbërje e fusni në shishe me pjesën lartë të prerë dhe të vendosur si hinkë.

Mushkonjat tërhiqen nga gazi që lëshon sheqeri gjatë femrentimit dhe përfundojnë në shishe.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME