Qysh Me u Lidhe ne Wireles me Playstation 3?

Playstation 3 ose qe ndryshe njihet me termin PS3 eshte nje mjet ne te cilin ju mund te luani lojera te ndryshme, mund te shikoni video, te degjoni muzike, por nje tjeter risi eshte se ju mund te kyçeni ne wireless. E gjitha qe do  ju duhet eshte nje PS3 dhe nje kompjuter i cili ka wireless.

Hapat:

1. Sigurohuni qe ne vendin me te afert te Playstation 3 wirelessi te jete i kyçur.

2. Ndizeni PS3’ne tuaj dhe shkoni tek “Settings” pastaj vazhdoni tek “Network Settings.”

3. Selektoni “Internet Connection Settings” duke percjellur “Easy” opcionin nga menyja e network settings.

4. Ps3 mund te filloje qe te skanoje pasi ta klikoni ne “Scan” dhe ajo do ti gjeje te gjitha rrjetet qe ju mund te lidheni.

5. Zgjidheni wirelessin tuaj dhe nese ai ka nje fjalekalim,atehere ju do te duhej ta shkruani dhe pasi qe ta shkruani fjalekalimin ju do te lidheni ne rrjet.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME