Qysh me u kujdes për bimët në vazo?

37

Hapi 1
Zgjedhni vendin e duhur për ta vendosur vazon, le të jetë një kënd i frekuentuar më pak.

Hapi 2
Mos e mbani afër vendeve me lagështi të lartë, kjo do ta dëmtojë bimën.

Hapi 3
Mbani temperaturën konstante, temperaturat e larta mund t’i thajnë gjethet e saj.

Hapi 4
Ujiteni rregullisht, mos e lerni dheun të bëhet shumë i thatë as mos e ujitni shumë sepse do të kalben rrënjët e bimës.

Hapi 5
Largoni gjethet e dëmtuara prej saj që të duket më mirë.

Hapi 6
Barteni bimën në një vazo më të madhe pas një viti apo më tepër, pasiqë ajo rritet vazhdimisht.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME