Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly?

Hapi 1
Hape App Store në iOS ose Google Play në Android (bën edhe me alternativa si Aptoide, 1Market ose Amazon AppStore).

Hapi 2
Kërko për ‘Elly’

Hapi 3
Shtyp pullën për instalim

IMG_3115

Hapi 4
Pas instalimit hape Elly-n dhe shtyp pullën e mesit për muzikë

Hapi 5
Shtyp pullën për zhanër për ta ndërruar zhanrin.

IMG_3117

Hapi 6
Muzika fillon të luajë menjëherë

IMG_3118

Hapi 7
Mos harroni që Elly është zhvilluar në Kosovë

IMG_3116

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME