Qysh Me u Kenaq Gjate Fundjavave me Familjen?

Kerkoni neper gazeta per ndonje feste apo ndonje vend per tu kenaqur. Qytetet, librarite, shkollat, qendrat rekreative, shume shpesh kane aktivitete falas. Dilni ne park, apo ne ndonje vend special.

Gatoni se bashku. Ju keni per te gatuar ndonje darke, pse nuk e beni bashke me familjen tuaj?

Luani bashke. Kur ka qene hera e fundit qe ju keni luajtur me babain tuaj? Luani lojera te ndryshme, ju do te kenaqeni se bashku.

Krijoni se bashku. Provoni te ndertoni dicka me familjen tuaj, nje liber te familjes, te lyeni dicka ose te punoni dicka se bashku do te ishte ide e mire.

Shikoni ndonje film se bashku. Te gjithe ne familje i kane shijet e tyre per filma, por mundohuni qe ta pershtatni ndonje film qe do te ju pelqente te gjitheve.

Bejeni nje dite speciale per cdo anetar te familjes. Kjo do te ishte argetim, dhe do te ishte speciale per cdo anetar ne familje do t’i benit qe te ndiheshin mire.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME