Qysh Me u Inspiru per me Dizajnu?

Të gjithë që mirren me dizajn e dinë se të dizajnosh nuk është punë e thjeshtë, pra thjesht ta bësh dizajnin, por duhet të gjeshë diçka që me të vërtetë ju inspiron që të punoni në atë drejtim.

Disa e përdorin muzikën, disa ecjen për të parë bukuritë e natyrës, e disa të tjerë inspirohen duke parë punime apo foto nëpër faqe tjera.

Tek kjo e fundit mund të gjeni shumë faqe me foto dhe resurse të ndryshme, e këtë mund ta bëni fare thjesht me një kërkim të lehtë në google.

Megjithkëtë, njëra nga blogjet apo faqet që preferohet më së shumti për dizajnerët është spyrestudios. Është një blog me material inspirues dhe resurse shumë të bukura, që me të vërtetë e zgjojnë imagjinatën e çdo dizajneri dhe i japin një lloj “vullneti” për punë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME