Qysh Me u Doke Mirë Cdo Ditë?

Gjithmon keni dashur që qdo ditë të dukeni mirë?
Ndiqni hapat në vazhdim

Ushqehuni mirë. Provoni që të hani mirë qdo ditë. Në mëngjes preferohet të pini qumësht dhe të hani disa fruta. Ushqehuni deri në 5 herë në ditë, por në masë të caktuar.


Kujdesuni mirë për flokët tuaja. Kur i lani flokët tuaja , përdoreni 2-3 herë shampon. Pastaj përdorni balsam për flokët tuaja , Dhe pasi ti lani dhe keni përdorur balsamin për flokët tuaja , Shpërlajini me ujë jo shum të nxehtë. Kjo do ti bëj flokët tuaja që të shkëlqejnë.

Përdorni Makijazh të thjeshtë. Sa më thjesht aq më mirë. Pak shkëlqim të pastër të buzëve. Nëse ju përdorni shum makijazh ajo do të ju bëjë të dukeni keq.

Vishuni mirë. Mendoni mirë se qka do të bëni qdo ditë , dhe ku do të shkoni , Ju nuk keni nevojë të bleni roba të shtrejta që të dukeni më të përshtatshëm. Ju vetëm duhet të keni në mendje se ku do të shkoni qdo ditë që ti përshtateni edhe rastit se si të visheni.

Bëhuni e sigurtë që robat tuaja , të jenë të përshtatura me formën tuaj të trupit.

Bëhu Vetvetja. Kurrë mos provoni të dukeni si dikush tjeter