Qysh me u bo olimpik?

401

Hapi 1
Vlerësoni fizikun tuaj, pesha është më e rëndësishme se me qfarë ushtrime duhet t’ia nisni.

Hapi 2
Zgjedhni sportin tuaj, është e preferueshme që të filloni me vrapim.

Hapi 3
Filloni të praktikoni çdo ditë, koha e paradites është më e përshtatshme sepse nuk jeni të ngarkuar.

Hapi 4
Merrni një trajner, do t’ju ndihmojë të bëni ushtrime shtesë të cilat nuk i keni bërë më parë.

Hapi 5
Monitoroni jetën tuaj 24/7, shënoni të gjitha ushtrimet të cilat i keni bërë, ushqimin të cilin e konsumoni, etj.

Hapi 6
Arrini rezultate, çdo ditë përmirësoni arritjet tuaja, mos u dorëzoni.

Hapi 7
Lëreni të shkojë jeta juaj sociale, mos dilni shpesh me shoqëri, koncentrohuni më shumë tek arritjet e juaja në sport.

Hapi 8
Tentoni në kampionate kombëtare, nëse fitoni kombëtaren hapen rrugët për të vazhduar më tutje.

Hapi 9
Kualifikohuni dhe dominoni në gjyqet olimpike.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME