Qysh Me u bo Me Mire kur Jeni te Semure?

Kur jeni te semure, veshtire se shkoni ne vende te ndryshme, takoni shoqerine apo te merreni me ndonje sport. Pra, nese i keni keto probleme atehere jeni ne artikullin e duhur.

Shmangjuni ushqimit jo te shendetshem. Ushqimi jo i shendetshem mundet te ju beje me te semure.

Sigurohuni qe jeni ngrohte. Ndoshta do t’ishte mire te vishni pizhamat e gjata ose te merrni ndonje batanije te bute dhe te ngrohte.

Fryni hundet. Te gjitha gjerat e peshtira normalisht dalin nga hunda juaj.

Merrni barera. Barerat mund te ndihmojne trupin tuaj kur jeni te semure.

Shtrijuni dhe pushoni. Minimalisht duhet te pushoni nga 1 deri ne 2 ore, ose me shume.

Ushqehuni me fruta si dhe pini supe.

Poashtu aty ketu merrni edhe ajer te paster.