Qysh me u bo fëmijë i organizuar?

48

Hapi 1
Filloni me pastrimin e dhomës tuaj, kjo do të tregojë se sa i kujdesshëm jeni.

Hapi 2
Bleni të gjitha furnizimet e shkollës që ju duhen, duke filluar nga çanta, librat, fletoret, lapsët, ngjyrat,etj.

Hapi 3
Bleni gjëra që do t’ju ndihmojnë të organizoheni në shkollë dhe në shtëpi, p.sh. kalendari për të shënuar datat me rëndësi.

Hapi 4
Bëni rregullisht detyrat e shtëpisë, mos i lerni që të grumbullohen dhe nuk do t’ia dilni me të gjitha.

Hapi 5
Caktoni edhe një orar për të lozur, duhet të gjeni kohë edhe për lojë, fëmijët kanë nevojë për tu argëtuar.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME